Нещодавно у гастрономічному світі з’явився новий тренд – смажені пельмені. А для того, щоб страва вийшла ідеальною, у неї додають цукор.
Ідея поширена на сторінці inka_andreeva в Instagram. За цим методом цукор додається саме у соєвий соус, в якому готуються вироби. Так на тісті утворюється дуже пікантна карамельна хрустка скоринка, пише Обозреватель
Інгредієнти:
- маленькі трохи приморожені пельмені
- соєвий соус
- цукор
Спосіб приготування:
1. На розігріту сковорідку налити олію, закинути пельмені.
2. Смажити до золотої скоринки.
3. Викласти пельмені в тарілку, вилити залишки олії зі сковорідки – вона повинна бути сухою.
4. У соєвий соус додати трохи цукру.
5. Висипати назад пельмені та влити соєвий соус.
6. Тушкувати пельмені до готовності під кришкою.
Додавайте "Домогосподарку" у свої джерела Google Новини