3 апетитних ідеї для вечері, до яких підійде будь-який гарнір або салат

0
95

Думаєте, що приготувати на обід або вечерю, щоб страва вийшла одночасно корисною, смачною і підійшла під будь-який гарнір? У цьому матеріалі ми розповімо вам про 3 простих рецепти, з якими впорається будь-який бажаючий.

Ледачі стейки

Для цієї страви вам знадобиться свинина або яловичина, спеції за смаком і невелика кількість рослинної олії. Для початку потрібно підготувати деко, його слід застелити фольгою і трохи змастити олією. Далі потрібно нарізати м’ясо на стейки товщиною приблизно 1-1.5 см, пише Апостроф

Кожен стейк гарненько посипати і натерти спеціями, викласти на деко і відправити в духовку при великій температурі на 10-15 хвилин. Потім перевернути, знизити температуру до середньої і потримати в духовці до готовності. Також ледачі стейки можна обсмажити на сковороді, тоді час приготування буде трохи менше.

Фото: pixabay.com

Філе лосося в соєвому соусі

Філе лосоля очистити від шкірки і кісточок і промити під проточною водою. Потім змішати в невеликій ємності кілька ложок соєвого соусу, суміш перців і зерна кунжуту, можна додати трохи апельсинового соку для аромату.

За допомогою пензлика змастити цією сумішшю філе і загорнути його в фольгу. Готувати в духовці на середній температурі 15-20 хвилин. Найкраще філе лосося поєднується з рисом або картоплею, але можна вибрати і інший гарнір.

Фото: pixabay.com

Курячі битки з ананасом

Спочатку потрібно нарізати куряче філе на битки завтовшки близько 1 см. Потім трохи відбити молоточком з кожного боку і натерти сіллю, перцем та іншими спеціями на ваш смак.

Далі слід покласти зверху шматочки ананаса і натерти твердий сир. Кожен биток загорнути у фольгу, викласти на деко і готувати в духовці на середній потужності 20-25 хвилин. Подавати цю страву можна з овочевим салатом, картоплею, рисом, гречаною кашею та іншими добавками.

Comments

comments